Atentie romani! Politia bulgara, mana in mana cu mafia parcarilor, va stoarce de bani in Bulgaria, la Nisipurile de Aur (Bad Politics)

Incercam sa ne substituim cu aceste informatii biroului de presa al Ministerului de Externe, care nu este altceva decat un musuroi de paraziti care nu ne reprezinta in niciun fel si nici nu ne apara interesele in tarile mafiote vecine si prietene. Asadar, daca aveti de gand sa mergeti in vara aceasta in Bulgaria, alegeti mai bine Grecia (chiar in conditiile actuale, de criza) sau o alta tara situate mai la vest de Romania. Totusi, daca dintr-un motiv sau altul, vreti sa mergeti in Bulgaria, evitati, pe cat posibil statiunea Nisipurile de Aur. Aceasta este deja arhicunoscuta pentru incidentele in care romanii au fost extorcati de mafia locala care i-a tocat de multi bani si chiar “le-a topit” masinile.

La Nisipurile de Aur, politia, impreuna cu mafia parcarilor, a pus la punct un sistem foarte eficient de extorcare a oamenilor de buna credinta, in special a romanilor, aflati in numar mare acolo.

Asa se face ca, aproape toate masinile (noua din zece) ridicate de compania care se ocupa de parcari la Nisipurile de Aur, sunt cu numere romanesti. Asta pentru ca romanii platesc oricat si tac. Masinile sunt depozitate la intrarea in statiune, intr-un spatiu prevazut cu bariere numit Riviera, dupa numele hotelului aflat in apropiere.

Sistemul este foarte simplu: parcarile de la Nisipurile de Aur sunt prevazute cu litera P, ca peste tot in lume. Numai ca, tipic bulgaresc, sub aceasta litera este scris ceva in bulgareste, cu litere minuscule. Evident, romanii care nu stiu bulgara, nu pot citi ca de fapt acolo scrie ca parcarea este permisa “numai cu acordul hotelului” (sic!).

Asta inseamna, dupa mintea bulgarului, ca sunteti parcat ilegal daca nu aveti “aprobarea” hotelului, chiar daca ati pus masina intr-un loc prevazut cu placuta P de la parcare.

Acest lucru le da dreptul mafiotilor de la parcare sa va ridice masina pe motiv ca nu aveti “aprobarea” hotelului. Acest tertip nu-i impiedica, insa, sa ridice si masinile cu aprobare de la hotel pentru ca in final, voi romanii, nu prea aveti ce face chiar daca sunteti furati pe fata. Platiti ca sa va recuperate masina. Oricum nu prea aveti cu cine sa va intelegeti pentru ca nici mafiotii de la parcare, nici politia nu stiu sau nu vor sa vorbeasca alta limba inafara de bulgara.

In acest sistem de extorcare este bagata pana in gat si politia locala, care vede afacerea parcarilor ca pe una proprie, asa ca nu va faceti decat si mai mult rau daca depuneti plangere la politie. S-ar putea intoarce impotriva voastra.

Si, inca, ceva…chiar daca o sa dati zeci sau chiar sute de euro (in functie de timpul de stationare) ca sa va recuperati masina nu va asteptati ca nenea chel si cu ceafa groasa, cu fata de mafiot, de la “parcarea de pedeapsa” sa va dea vreo chitanta. Asa ceva nu se obisnuieste acolo.

Similar, politia si mafia parcarilor gestioneaza si un sistem elaborat de furturi de masini mai rasarite. Va amintiti probabil de cazul primarului din Clejani caruia i-a fost furata masina de niste hoti care au mers cu ea doar….22 de kilometri.
Dar, daca acesti hoti au fost chiar politistii de la Nisipurile de Aur care au realizat brusc ca au cam sarit calul dupa scandalul provocat in presa din Romania. Asa ca au adus masina. Fara acest mic scandal, domnul primar din Clejani ar fi trecut-o “la pierderi”.

Sursa: Bad Politics

This entry was posted in CORUPTIA BULGAREASCA, MAFIA BULGAREASCA and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a comment